Geschenken

Wereldkaart Hout – 5 tips voor je slaapkamer of kantoor

 <a href=Muur-Art “>

Wereldkaart Hout – 5 tips voor je slaapkamer of kantoor

De wereldkaart hout is de ideale Woodmap voor bijna elk interieur. Van Azië tot Afrika, de zee is altijd verduisterd, wat deze houtkaart een moderne industriële en chique uitstraling geeft. Met het donkere rokerige effect dat de kleuren uit het bos weerspiegelen, baadt de hele kamer in rijke aardetinten die perfect zijn voor een regenachtige dag. Deze prachtige Woodmap heeft verschillende dessins die perfect zijn voor je slaapkamer of kantoor.

Het wordt geleverd met een eenvoudige hemelachtergrond die gepaard gaat met een bosgroen kleurenschema dat wit en gebroken wit bevat. De kaart op volledige grootte wordt ook geleverd met een kleine gedetailleerde zee met golven die een offshore-aanzicht van Hong Kong laat zien. Het grote formaat gaat ook gepaard met een strandtafereel met een Chinese vuurtoren en een prachtige zonsondergang. Als je een meer dramatisch effect aan de slaapkamer wilt toevoegen, kun je de bovenkant van de wereld roze schilderen om een waterleven te creëren. Als je een meer tropische setting in je kantoor wilt creëren, versier dan gewoon de hele tafel met een lichtblauwe tint om een rustgevende omgeving in je kantoor te creëren.

U kunt het hout van de wereldkaart in elke kamer van uw huis gebruiken. Van slaapkamer tot badkamer tot studeerkamer, het hout van de wereldkaart is een perfect decorstuk voor je huis. Je kunt het zelfs gebruiken om je auto te versieren. Als je de slaapkamer wilt decoreren, kun je het beddengoed afstemmen op het decor en een donkerdere roze tint voor het linnen gebruiken. Om het kantoor te decoreren, schildert u eenvoudig de bovenkant van de wereld roze en de muren met een witte tint om een rustgevende en ontspannende omgeving te creëren.

Voor meer info klik je deze site aan: Muur-Art

Tagged