Marketing

Voordelen van het gebruik van LinkedIn Sales Navigator

Voordelen van het gebruik van DCM Agency | B2B LinkedIn Lead Generation, Google Ads & More

De handigste functie van LinkedIn Sales Navigator is de mogelijkheid om zoekcriteria op te slaan. Hierdoor kun je inzoomen op prospects die twee graden uit elkaar liggen, waardoor het gemakkelijker wordt om een warme lijst op te bouwen. Als je eenmaal een prospect hebt opgeslagen, kun je hun activiteiten volgen en kijken of er mogelijkheden zijn voor een toekomstige relatie. U kunt uw bereik ook aanpassen aan individuele prospects door de mensen te vermelden die ze gemeen hebben.

Linkedin Sales Navigator

Zoals gezegd zijn er enkele nadelen aan de standaardversie van LinkedIn. Deze tool is vooral handig voor diegenen die hun verkooptrechters willen uitbreiden. Met de gratis versie kun je geen gegevens exporteren, wat een enorm nadeel is. Als u echter een groot aantal potentiƫle klanten heeft, helpt LinkedIn Sales Navigator u deze in een fractie van de tijd te bereiken. Bovendien kunt u het gebruiken als een wervingstool en als een tool voor het genereren van leads.

In tegenstelling tot traditionele e-mailmarketing, maakt LinkedIn Sales Navigator het gemakkelijk om de mensen op uw lijst bij te houden. U kunt lijsten exporteren naar spreadsheets of andere programma's en u kunt ook meldingen ontvangen over de status van uw lijst. Deze functie houdt uw gesprekken op het goede spoor en professioneel. U kunt het abonnement kiezen dat het beste werkt voor uw verkoopteam door de functies van de verschillende beschikbare abonnementen te evalueren. Dit zal u helpen bepalen welke het beste werkt voor uw team.

Zoek meer informatie op: https://www.dcmagency.com/nl/

Tagged