Zakelijk

Yoga Retreat op Ibiza

Yoga Retreat op Ibiza

Als je ooit hebt gedroomd van een zalige vakantie met een holistische focus, dan is een yoga retreat op Ibiza misschien precies wat je nodig hebt. Het eiland is gezegend met een groot aantal prachtige locaties, en het is mogelijk om met een paar klikken een prachtige te vinden. Hier zijn enkele tips om de beste yoga retreat op Ibiza te vinden. Of je nu alleen reist, met een vriend of met je partner, je zult genieten van een zalige yoga-ervaring die je geest, lichaam en ziel naar een nieuw niveau zal tillen.

yoga retraite ibiza

The Beach House Xuclar is een authentiek landelijk toevluchtsoord op Ibiza met een ongelooflijk mooi uitzicht op Cala Xuclar klik. Het biedt dagelijks yoga-, yogirate- en pilateslessen, evenals spafaciliteiten en fitnessfaciliteiten. Er zijn yogalessen in de buitenlucht en een hamam, evenals vele begeleide wandelingen. Tijdens de retraite kunt u ontspannen en zwemmen, een massage nemen of gewoon genieten van de zon.

De Glow With The Flow retraite is een krachtige, lichaam-geest-ervaring die plaatsvindt in het vredige noorden van Ibiza. Onder de vele activiteiten die je tijdens de retraite kunt ondernemen, zal het gericht zijn op het belichamen van de yoga-levensstijl. Eten zal voedzaam zijn en je zult nieuwe activiteiten proberen, zoals stand-up paddleboarden en kristalgeluidgenezing. De retraite zal zich richten op zelfzorg, vertragen, de natuur waarderen en bewust eten.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://happyliferetreat.nl/

Tagged